WhatsApp ons op +31653111346
Alles op voorraad
Hoge kwaliteit
Advies op maat

Cart

Fabrikanten waar wij mee werken

Wantix LED werkt samen met de volgende fabrikanten

DMlux

Ons meest betrouwbare fabrikant/importeur van kwaliteit LED verlichtingsarmaturen. (LED panelen, downlights, High Bay, noodverlichting, opbouwframen etc.

ProLED
Zeer kwalitatief in leveren van LED strippen en downlights.

Tsong – Sharplumi
Ruim 12 jaar werken wij met deze Chinese fabrikant waar ze kwaliteit vele soorten LED panelen, downlights, breedstralers, High Bay, LED TL buizen, Tri-proof armaturen produceren.

Maclean
Bekend in leveren van railsystemen, downlights, spots etc.

Northcliff
Professionele Downlights, opbouwarmaturen, spots etc.

Mi-Light
Zeer bekend om zijn kwalitatieve dimbare systemen zoals voor LED strippen, via wifi of bluetooth.

Tridonic
Leveren in kwalitatieve Dali, 0-10v, Triac dimbare drivers, buitenverlichting etc.

Tronix
Zeer bekend in leveren van Architecturale LED Spot, voedingen etc.